Boník (Akibono) má nové páníčky

16.01.2012 08:57

V sobotu si manželé Silovští přijeli pro Boníka, kterého si předem rezervovali. Chtěli vybírat i mezi ostatními pejsky, ale děti měly jasno. Když si přijeli pro Boníka, tak si ho také odvezli. A Boník měl na nové páníčky, tak jako ostatní štěňátka, opravdu štěstí:

    Dobrý den,

    včera jsme v pořádku večer přijeli - Boníček zvládnul cestu bez problémů, stavěli jsme mu jen jednou na benzíně a na obojku s vodítkem (báli jsme se ho vzít z auta jen tak) se vyvenčil, takže pašák. Večer byl smutný, chvílema kňučel a manžel s ním spal v obýváku na té jeho matraci, aby se nebál. Dnes zvládáme i čůrání, vždycky to nějak stihneme na zahradu - sám ven se zatím bojí. Hodně běhá za dětma (padají kolem nich sušenky a jiné dobroty) a u mne je když vařím. Granulky jí, raději má ty větší mastnější a dnes snědl plnou misku rýže s hovězím masem, myslím, že s jídlem u něj nebude problém. Je moc mazlivej, přes Kubíčka si položí tlapku a namáčkne se na něj, je vidět, že je na děti zvyklý.
     Moc rádi jsme vás poznali, je na vás všech vidět, že nemáte pejsky jen pro peníze, ale že je máte rádi - a za to jsme rádi zase my. Na Boníčkovi je znát, že je vymazlený, snad se mu brzy přestane stýskat.
     Mějte se moc hezky a za Boníčka děkujeme, určitě budu psát a podávat zprávičky. Těšíme se, až se u nás ukážete.

     Nashledanou      Pavlína Silovská s rodinou